Smanjite troškove uz Evropa roming pakete

Uživate na putovanju uz Evropa postpejd roming pakete i pritom značajno uštedite.

 Povoljne Evropa postpejd roming pakete možete da koristite ukoliko putujete u neku od susednih zemalja ili u neku od zemalja Evropske Unije, Norvešku, Švajcarsku, Tursku i Moldaviju.

U zavisnosti od vaših potreba, na raspolaganju vam je pet Evropa roming paketa koje možete da koristite dok ste u Evropi, u periodu od 30 dana od dana aktivacije:

1. Evropa 50 – 50 minuta za dolazne i odlazne pozive, 50 SMS poruka i 10 MB za prenos podataka u romingu,

2. Evropa 20 – 20 minuta za dolazne i odlazne pozive, 20 SMS poruka i 5 MB za prenos podataka u romingu,

3. Evropa 10 – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive i 10 SMS poruka,

4. Evropa Razgovori – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive,

5. Evropa Internet – 10 MB za prenos podataka u romingu.

Evropa postpejd roming pakete možete da aktivirate putem mts vodiča, pozivom na *797#, u delu Roming paketi/Evropa, SMS poruke slanjem odgovarajućeg teksta na broj 7888 ili putem portala Moj Telekom.

Ukoliko ste, s druge strane, mts pripejd korisnik ili korisnik tarifnog profila Kontrola troškova, možete da uštedite tokom boravka u nekoj od evropskih destinacija uz aktivaciju Evropa roming tarifnih dodataka – Evropa Plus 5 ili Evropa Plus 15, u okviru kojih odlazni poziv košta samo 80 din/min, dolazni poziv 30 din/min, a SMS poruke možete slati po ceni od 20 dinara i koje možete da koristite 5, odnosno 15 dana od dana aktivacije odabranog dodatka.

Evropa pripejd tarifne dodatke možete da aktivirate u mts pripejd vodiču, pozivom na *100#, u delu Roming/Evropa, ili slanjem SMS poruke sa odgovarajućim tekstom na broj 7780.

Za više informacija o Evropa roming paketima posetite sajt mts-a. Uživajte u vašem putovanju i pritom uštedite.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI