Kako LEGO spasava svet?

Volite LEGO kocke – onda je ovaj film za vas! HBO, vodeća premijum televizijska mreža i mts, s ponosom najavljuju premijeru „LEGO filma“.

Otkrijte kako jedna obična LEGO figurica spasava svet, u prvom dugometražnom „LEGO filmu“, koji će premijerno biti prikazan u nedelju, 5. jula u 20.05h na kanalu HBO.

LEGO film“ prati Emeta, običnu, poslušnu, savršeno prosečnu LEGO figuricu, koga proglase za najizvanredniju osobu (Majstor graditelj) i ključni faktor za spasavanje LEGO sveta. Emet se priključuje družini neznanaca, kojoj pripadaju Stari mistik i LEGO Betmen, u epskom poduhvatu da zaustave zlog tiranina u nameri da zalepi ceo svemir. Za taj poduhvat, on je beznadežno i urnebesno nespreman, a sudbina sveta je sada u njegovim majušnim žutim rukama.

Pored najpopularnijih LEGO figurca, u filmu se pojavljuje nekoliko novih likova, a svi zajedno pozivaju obožavaoce da iskuse jedinstveni LEGO svet, kakav do sada nisu videli.

Ovu uzbudljivu i interesantnu animiranu priču mogu da pogledaju svi korisnici mts TV usluge, u nedelju, 5. jula u 20.05h, na mts TV kanalu 801.

Izvor: mts

Pored HBO kanala, korisnicima mts TV usluge su na raspolaganju i HBO Comedy, Cinemax i Cinemax 2 kanali, kao i svi ovi kanali u visokoj rezoluciji (HD), koji su dostupni u okviru HBO Premium paketa.

HBO Premium paket vam omogućava da koristite uslugu Video kluba – HBO On Demand, koja u vaš dom, na vaš TV prijemnik, donosi više od 180 sati hit filmova i serija mesečno, kao i uslugu HBO GO koja nudi više od 2000 sati programskih sadržaja, dostupnih na vašim prenosnim računarima, iPhone-ima, iPad-ima ili Android telefonima i tabletima, bilo kad, bilo gde i koliko god puta to poželite.

Za HBO Premium paket možete jednostavno da se prijavite. Sve što je potrebno da uradite jeste da prijavu izvršite u nekoj od poslovnica, pozivom Kontakt centra na broj 0800/100-100 ili putem mts TV menija, izborom sledećih opcija Upravljanje nalogom/Korisnički nalog/Sve usluge/Paketi i usluge/HBO Premium.

Usluga HBO GO je dostupna samo u okviru HBO Premium paketa na koji možete da se prijavite na stranici hbogo.rs.

Za sve dodatne informacije o mts TV usluzi i HBO paketu posetite sajt mts-a. Budite u nedelju uz HBO i mts TV kanal 801 i pripremite se za najbolje sastavljen film na svetu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI