Otkrivamo kakav je to “slojevit” smartfon

Lenovo Vibe X2 je moćan, drugačije dizajniran smartfon, vrlo lak i kvalitetno izrađen. Pomozite nam svojim pitanjima da test učinimo boljim i zanimljivijim.

Tanak i lagan Lenovo Vibe X2 ostavlja snažan utisak svojim jedinstvenim troslojnim dizajnom, naprednim performansama koje duguje sposobnom osmojezgarnom MediaTek MT6595 4G LTE True8Core procesoru i inovativnim “click-on” dodacima.

Lenovo VIBE X2 je prvi višeslojno dizajniran telefon na svetu, mami poglede svojim zaštitnim znakom – prelivajućim troslojnim bočnim dizjanom. Kupci mogu da biraju između četiri boje – bele, crvene, zlatne i sive – tako da ga najbolje uklope u svoj lični stil.

Kao prvi globalni proizvođač telefona na svetu koji je upotrebio novi MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core procesor, kompanija Lenovo je dizajnirala VIBE X2 za bolje performanse. Ovaj procesor donosi skriveni “sloj“ performansi sa opcijama za čuvanje energije koje pomažu da se produži trajanje baterije, a da uživanje u video snimcima, igrama i fotografisanju traje duže. U kombinaciji sa procesorom, displej pametnog telefona dijagonale 5 inča Full HD rezolucije sa širokim uglom vidljivosti doprinosi lakoći korišćenja aplikacija, gledanja fotografija i drugog. Tu su i kamera rezolucije 13 megapiksela, prednja rezolucije pet megapiksela, dva giga RAM i 32 gigabajta ROM skladišta.

Prednja selfi kamera poseduje mod za ulepšavanje, a okidač se aktivira treptajem! Lenovo Vibe X2 u slobodnoj prodaji može se nabaviti po ceni od 400 evra ili kroz ponudu operatera, poceni od jednog dinara, uzavisnosti od odabranog paketa.

Pogledajte Lenovo video o Vibe X2 uređaju u nastavku.

 

Komentari

PODELI