Hearthstone: The Grand Tournament stiže u avgustu!

U novoj ekspanziji akcenat će biti na Hero Powerima klasa, pa je u skladu sa time uvedena i potpuno nova ključna reč – Inspire, efekat na minionima koji se aktvira svaki put kada koristite Hero Power.

Izvor: Herathstone

Posle dvadesetak dana “paljenja” gejmerske mase, na specijalnom događaju streamovanom pred preko 200.000 fanova, 22. jula je predstavljena nova Hearthstoneekspanzija, pod nazivom The Grand Tournament koja nam stiže već sledećeg meseca! Očekuju nas čak 132 nove karte koje će dolaziti u novim paketima, nova tabla, nove mehanike, nova ključna reč…

U novoj ekspanziji veliki akcenat će biti na Hero Powerima klasa, pa je u skladu sa time uvedena i potpuno nova ključna reč – Inspire, efekat na minionima koji se aktvira svaki put kada koristite Hero Power.

Sami efekti su potpuno raznoliki, samo im je način okidanja isti, pa nas sasvim sigurno očekuje jedan potpuno nov pristup igranju i pravljenju deckova. Osim Inspire ključne reči, i veliki broj ostalih karata će na ovaj ili onaj način imati interakciju sa Hero Powerom, što smo mogli da vidimo već u prvih 16 predstavljenih karata, koje pogledajtena kraju, u galeriji! Videli smo konačno i malo ljubavi za Shamana i njegove Toteme, koji će izgleda igrati mnogo važniju ulogu u ovoj ekspanziji, sudeći po odličnim kartama koje smo imali prilike da vidimo. Osim toga, tu će biti i puno novih pripadnika već postojećih tipova miniona, već smo videli novog legendarnog Pirata, a iz Blizzardanajavljuju i nove Murloce, Dragone, Ogreove

Kao deo promocije nove ekspanzije, u pretprodaji će se moći naručiti 50 paketa nove ekspanzije za 49.99 dolara uz specijalni cardback koji je moguće dobiti samo u okviru ove promocije.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

A sad odmah pogledajte prvih 16 karata iz The Grand Tournament, koje smo imali prilike da vidimo u najavi ekspanzije.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI