Jedini mobilni prevodilac koji vam treba!

Kada govorimo o aplikacijama za prevođenje, Google Translate je jedna od najpopularnijih aplikacija svakako. Da li je Microsoft uspeo da joj malo prodrma pijedestal? Teško je reći nakon kratkog vremena korišćenja, ali je lepo videti da je aplikacija konačno dostupna za preuzimanje putem Play prodavnice, piše Android Authority.

Svakako Microsoft Translator je jedini prevodilac na internetu koji srpski jezik podržava onako kako bismo mi voleli da ga podržava – u potpunosti! I to na ćirilici i latinici! SVE o Translator aplikaciji, koja je izrađena dobrim delom u Microsoft Development centru u Srbiji sa gomilom primera pokazali smo vam OVDE. Microsoft Translator radi i oflajn!

Microsoft Translator za Android i iOS ne nudi ništa slično kao što je Word Lens, međutim, njegov text-to speech je veoma robustan, UI izgleda dobro, a tu je i puna Android Wear podrška. Evo liste njegovih mogućnosti:

– Možete koristiti Android Wear sat za instant prevođenje. Podržano je 50 jezika.
– Niste sigurni kako se neka reč izgovara? Translator će to uraditi umesto vas.
– Nalazite se u bučnom okruženju? Pokažite nekom vaš telefon ili sat. Na ekranu će biti ispisano ono što želite da kažete.
– Sačuvajte bookmark za kasnije.
– Svi vaši prevodi biće sinhronizovani između sata i telefona. Podešavanja takođe.
– Na dodatnoj aplikaciji koja se nalazi na telefonu, možete odabrati neki drugi govorni jezik ili otkucati na tastaturi.

Imajte na umu da aplikacija nije dostupna na svim uređajima i tržištima. Ako želite da je isprobate a dobijete informaciju da nije dostupna ili kompatibilna, pogledajte ovo uputstvo.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI