Aplikacija zaključava vrata stana i nadzire ga

Da ne morate više da brinete da li ste zaključali vrata niti, da li ih je neko obio.

Sezona godišnjih odmora je pravo vreme da obratite pažnju na bezbednost vašeg stana ili kuće. Najveći broj provala u stambene objekte dešava se tokom letnjih meseci. Da ne biste brinuli da li ste na meti provalnika rešite dugoročno ovo pitanje koristeći aplikaciju BiSecur na pametnom telefonu ili tabletu koja je u ponudi nemačke kompanije Hörmann, a koja se isporučuje s BiSecur vratima.

Sa BiSecur aplikacijom imate u svako doba tačan pregled o statusu vaših garažnih vrata i kapije kao i kućnih vrata. Jasni simboli vam prikazuju da li su vaša vrata otvorena ili zatvorena, odnosno da li su vaša kućna vrata zaključana ili otključana, preneo je Gradnja portal. “Aplikacija vam omogućava, na primer, da otvorite vrata nekome ko će proveriti da li je sve u redu u vašem domu dok ste vi na putu ili da proverite da li ste ih zaključali u žurbi” kaže Bojan Simović, direktor Hörmann Serbia.

Dodirom na ekranu upravljate motorima garažnih vrata i kapija, kućnim vratima kao i drugim električnim uređajima koji su opremljeni sa Hörmann bežičnim prijemnicima, na primer, osvetljenjem.

Aplikacija je besplatna i može se preuzeti sa interneta. Posle registracije na sajtu Hörmanna moći ćete da koristite sve pogodnosti ove aplikacije.

Čekamo komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI