Jedinstvene priče od 360 stepeni

Do nedavno, Google Spotlight Stories aplikacija bila je dostupna samo na MotorolinimMoto X telefonima. Od pre nekoliko nedelja, konačno je i korisnici drugih telefona mogu instalirati. Mada, još uvek nije kompatibilna sa velikim brojem uređaja.

Ukoliko dobijete obaveštene da vaš uređaj nije kompatibilan, strpite se. Ovu aplikaciju vredi isprobati i pogledati priče koje su trenutno dostupne. Besplatna je pa ništa ne možete ni da izgubite, osim malo vremena.

Miš sa slike vam je sigurno poznat. Bio je jako popularan kada se aplikacija pojavila. Windy Day priča je ujedno i prva priča koja se pojavila u apliakciji. Ova priča dostupna je i u Google-ovoj Cardboard aplikaciji (VR).Nakon nje, dodata je Buggy Night, koja je dosta slična, samo su drugi likovi u priči. Nisam siguran, ali mislim da su jedino ove dve priče bile dostupne dok je aplikacija bila dostupna na Moto X telefonima. Od kada je ažirirana i kada su ostali korisnici mogli da je instaliraju, dodate su još dve priče, od kojih je Help trenutno najbolja, po mom mišljenju. Besplatna je, do kada tačno, ne znam. Zato požurite sa preuzimanjem.

Help je ustvari naučnofantastični kratki film. Priča je smeštena u Los Anđelesu. Dok budete gledali imaćete osećaj kao da se nalazite tamo. Kao da ste neko ko je upravo prošao pored glumaca i čudovišta iz priče. Šta će sa njima na kraju biti, moraćete da saznate sami.

Pogledajte i četvrtu priču o dečaku i devojčici – Duet. Neću vam otkrivati kakva je priča. Reći ću samo da je klasična animacija u pitanju.

Obavezno stavite slušalice kako biste upotpunili doživljaj. Zvuk je veoma visokog kvaliteta takođe. Napišite u komentarima koja priča se vama najviše dopala.

Pratite nas i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI