Od klinke do starlete u 20 slika (FOTO)

Pogledajte uvrnutu transformaciju najmlađe članice “Kardašijan klana”.

Kajli Džener danas slavi 18. rođendan, a svi koji prate njen “lik i delo” mogli su da se uvere koliko se promenila za samo par godina.

Ne pričamo o normalnim promenama kod tinejdžerki, kada se iz devojčica pretvaraju u devojke, već o promenama uz pomoć raznih filera, plastične hirurgije, perika, previše seksi garderobe…

Od simpatične klinke, Kajli se transformisala u napumpanu starletu, što možete i videti u fotogaleriji.

Kajli je još na početku rijalitija “U korak sa Kardašijanovima”, iz nekog razloga, važila za “ružno pače” u porodici. Iako je bila slatka klinka, sva pažnja roditelja Kris i Brusa Dženera bila je usmerena na njenu lepšu sestru Kendal. Kada je Kendal započinjala manekensku karijeru, Kajli se durila i ljutila i čak platila da se i njoj napravi “buk”, mada to nije uspelo da je lansira u manekenske vode.

Zato su tu bili Instagram, fileri za usne, tračevi o silikonima, “drečave” farbe za kosu… Nije postala baš prava manekenka, iako je bila u nekoliko modnih kampanja sa sestrom, ali jeste uspela da dogura do 31 miliona pratilaca na Instagramu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari