Ona zna kako da zablistaš na plaži (FOTO)

Nataša Okli je manekenka za kupaće kostime i ima nekoliko saveta za vas kako da zablistate na plaži.

“Istina je da se većina nas ne probudi prvi dan leta izgledajući kao Viktorijin anđeo. Izbalansiran, zdrav način života je važan tokom cele godine, ali nema sumnje da nas fizički izgled najviše zabrinjava tokom leta,” kaže Nataša (24).

Zgodna plavuša kaže da koliko ćemo dobro izgledati na plaži zavisi od priprema koje pre toga obavimo. Preporučuje da nekoliko meseci pre planiranog odlaska na more krenete u teretanu, kako biste zategli “problematične” delove tela – najčešće su to stomak, zadnjica i ruke.

OK, sada je možda kasno za to jer do letovanja nemate nekoliko meseci, ali zato ovi njeni saveti mogu da vam pomognu da ipak zablistate.

“Jednako je važna i nega kože. Hidrirajte lice Ii telo ujutru i uveče kada ste na putovanju, ali to nastavite da radite i kod kuće. Takođe, radite piling jednom nedeljno jer će to pomoći da vam koža bude hidrirana i sjajna.”

Nataša kaže da zna koliko je ženama problematično da nađu odgovarajući bikini, ali savetuje da to nikako ne ostavljate za “poslednji minut” – ukoliko počnete na vreme da tražite kupaći kostim, veće su šanse da ćete pronaći neki u kojem ćete se osećati lepo i biti puni samopouzdanja.

Manekenka kaže da je “običan” bikini, odnosno onaj sa trouglastim korpama najsigurniji izbor za sve tipove tela, dok su topići prikladni za žene sa manjim grudima. Damama sa bujnijim poprsjem savetuje da uvek nose one kojima su korpe ojačane žicom.

Kada je reč o donjem delu kupaćeg kostima, preporučuje dublje modele koji prekrivaju eventualni višak, dok hrabrije dame mogu da nose i polu-tange ili tange.

Nataša savetuje punijim devojkama da se ipak odluče za jednodelni kupaći kostim, i dodaje da ovaj model ne bi trebalo da bude izbor sitnijih devojaka.

I detalji mogu da vam poprave samopouzdanje. “Sada je pravo vreme za manikir, pedikir ili onaj ruž za usne u drečavoj nijansi koji odavno merkate.”

Na kraju, manekenka otkriva i jedan mali trik – izbegavajte hranu od koje će vam stomak izgledati naduveno: ananas i dinju, pre svega.

Ova lepotica kaže da je ipak najvažnije da se osećate prijatno u svojoj koži. “Sve dok ste zdravi, ponosno nosite to što imate i ne upoređujte se sa drugima.”

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari