Kako im SVE ne izleti?!

Svakodnevno gledamo svetske, ali i domaće cice, u haljinama sa dekolteom koji više otkriva nego što pokriva. Da li ste se ikada zapitali – kako im to nikada ne sklizne i grudi ne sevnu skroz na skroz?

Nema tu nikakve magije – haljine, buze, tunike i košulje koje su krojene tako da pokrivaju skoro pa samo bradavice na grudima, imaju jedan mali, skriveni dodatak.

Reč je o providnoj silikonskoj traci koja se prišije uz sam rub materijala, na mestu koje je predviđeno da pokrije deo grudi koji nije za pokazivanje. Na taj način se haljina “zalepi” baš tamo gde prsata lepotica želi, i ne mora da brine da će “sevnuti” više nego što je planirala.

Osim silikonske trake, postoje i svojevrsne “nalepnice” koje su takođe napravljene od materijala koji je sa jedne strane takav da stoji čvrsto na koži, a sa druge se “zalepi” za haljinu ili bluzu.

Ti dodaci mogu da se kupe i kod nas, u prodavnicama donjeg veša, nisu čak ni skupi, a prednost “nalepnica” u odnosu na slilikonske trake, je u tome što mogu da se koriste za više različitih odevnih komada – skinete, operete od znoja ili pudera i upotrebite kada sledeći put želite da se šepurite raskošnim dekolteom.

Baš kao u ovoj foto galeriji:

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI