Kakva prozivka: Dragi Instagram modeli…

Koreografkinja i komičarka Nikol Arbur snimila je video poruku za sve devojke koje neprestano izbacuju svoje golišave fotografije na društvene mreže. Kakva prozivka!

Naziv njenog videa je “Dragi Instagram modeli,” a odmah na početku je osula paljbu: “Ne mogu da koristim Internet, a da svakog dana ne vidim vaše gole s*se, du*e zato što ste vi ‘Instagram modeli'”.

“Zanimljivo je gledati Internet ku*ke kako postavljaju fotografije svojih ‘Luj Viton’ torbica i ‘Šanel’ ciepla uz brojne heštagove.”

Prozivka je genijalna, smešna i gađa pravo u centar, ali Nikolina namera nije da posrami žene niti da ih natera da skrivaju svoje telo, već da ih ohrabri da ne budu vrsta devojaka koja ne radi apsolutno ništa, već čeka da muškarac nešto uradi za nju.

“Nema ništa loše u tome da budete seks, ali problem je ako nemate ništa drugo da ponudite,” kaže ona u videu. Dodaje da i sama ponekad izbaci po koju golišavu fotku, ali kaže da time želi da pokaže da je moguće biti kul, pametan, dobar u svom poslu i istovremeno seksi.

Mnogi su je podržali rečima da je konačno rekla ono što mnogi misle, a drugi su prozivali govoreći da je ovim videom zapravo pokazala da je ona ista kao “instamodeli.” Nikol kaže da želi da skrene pažnju devojčicama da “nisu rođene za seks sa milionerima, već su one više od toga.”

Pogledajte njen video i podelite svoje mišljenje o njenoj poruci sa nama.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari