Seks u avionu? Evo kako (VIDEO)

Evo kako da se zabavite, a da vas ne provale.

Oduvek ste želeli da se pridružite “mile high” klubu? Ako ste upravo ušli u vezu i onoj ste ne-mogu-da-skinem-ruke-s-tebe fazi, evo kako da ovog leta na putu ka nekom moru ispunite (dugogodišnji) cilj, a da vas ne provale.

Malo nakon poletanja započnite “ozbiljnu” svađu. Budite dovoljno glasni, tako da vas čuje ceo avion, i da svi putnici budu svesni koliko jedno drugom idete na živce.

Ali, iz obzira prema ostalim putnicima, svađu nastavite na nekom mestu gde ćete imati malo privatnosti. Na primer u toaletu. Uđite zajedno i nastavite da se raspravljate…

Izvor: YouTube

Kad izađete, ne zaboravite samo da ste i dalje u svađi…

A sad, šalu na stranu.

Ako vas privlači ideja o seksu u avionu, potrudite se da to izvedete kako treba. Nije fora da svima bude jasno šta radite. Uzbuđenje zbog mogućnosti da vas uhvate ekspresno se pretvara u baš, baš neprijatnu situaciju ako do toga zaista i dođe.

Opšte je poznato da su toaleti u avionu skučene, ne naročito prijatne prostorije, koje uopšte ne odišu romantikom. A opet, ima ljudi kojima je ideja o seksu u avionu beskrajno uzbudljiva. Ako ste i vi među njima, nastavite da čitate…

Kada kupujete kartu, izaberite sedište negde u zadnjim redovima.Tako će biti manje očigledno da ste ustali, otišli do toaleta i… zadržali se duže nego što je neophodno. Ako želite da “prevarite” sve, nemojte sedeti jedno do drugog, na taj način će činjenica da ste se oboje gotovo u istom trenutku uputili ka toaletu delovati kao slučajnost.

Napravite dogovor unapred, recimo, neka signal bude to što ste ustali da uzmete nešto iz odeljka za ručni prtljag.

Ni tajming ne prepuštajte slučaju. Svoju ideju ćete najlakše sprovesti u delo ako je u pitanju noćni let, ali ako to nije slučaj, sačekajte da stjuardese počnu da služe piće ili obrok. Većina putnika će se u tim trenucima uzdržati, čak i ako im se ide u toalet, pa ćete imati dovoljno vremena na raspolaganju.

U toalet uđite jedno za drugim, ne istovremeno. Ako vas “uhvate” imate razumno objašnjenje – vašoj partnerki je na trenutak pozlilo (otuda “sumnjivi” zvukovi). Izgledajte zabrinuto, ali uverite znatiželjne da je sad sve u najboljem redu.

I ne opuštajte se, jedina opcija na raspolaganju je seks “na brzaka”: za zadovoljavanje ove fantazije imate svega petnaestak minuta.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI