Vagina sa "pet zvezdica"

A mislili ste da su izbori za mis ovoga i onoga užas…

Verovali ili ne, u toku je onlajn izbor za najlepšu vaginu. Prvo mesto nosi nagradu od 5.000, drugo od 2.500, a treće 1.250 dolara. Osim toga, “pobednička” vagina biće odštampana 3D štampačem i iskorišćena kao model za nove vrste seks igračaka.

Ovaj bizaran izbor za “mis” odvija se onlajn, na sajtu vaginacontest.com, a ono što je najčudnije od svega je što ima žena koje zaista šalju fotke svojih intimnih delova, ne bi li ih ostatak sveta ocenio dodeljujući im od jedne, do maksimalnih deset zvezdica, prenosi “Dejli star”.

Na sajtu je sve lepo objašnjeno, od toga da je “bolje ako koristite digitalni fotoaparat nego telefon”, do toga da na fotki mora da se vidi papirić na kojem piše #AutoblowVaginaBeautyContest, jer to potvrđuje da u takmičenju učestvujete dobrovoljno i da je to na slici zaista vaša vagina.

Bolesno, a?

Ne, ono što je bolesno je činjenica da ima žena koje zaista UČESTVUJU u ovom takmičenju.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI