Zaspao si pored lepotice, probudio pored zveri?

Ako si sinoć zaspao pored skockane lepotice, a jutros se probudio pored “zveri” koju jedva da prepoznaješ, ne plaši se – nije ona Pepeljuga, evo o čemu je reč.

  Prvo što ćemo ti reći je da ni ti sigurno jutro posle ne izgledaš tako dobro kao što si sinoć izgledao – verovatno si malo raščupan, koža na licu ti je možda “zgužvana” jer se nisi lepo namestio na jastuku… OK, sve to je verovatno ništa u poređenju sa njenom neprepoznatljivošću, ali… sam si birao.

Pre nego što u sebi pomisliš – Bože, na šta liči, imaj na umu da njena frizura ne može da ostane netaknuta 24 sata, kao ni šminka. Zato, ako primećuješ da na licu ima (minimum) dve različite boje, ne brini  to je samo od pudera, koji se na pojedinim mestima skinuo, pa joj je ten sada neujednačen.

Ako ti jutros deluje kao da “nema” usne, a sinoć su bile pune i zanosne… Mnoge devojke bi želele punije usne, ali ne bi da stavljaju silikone, pa to rešavaju tako što olovkom iscrtaju usne malo (ili malo više?!) preko ivice usana i popune ih karminom. Naravno, olovka i karmin nisu preživeli vašu strastvenu noć, pa zato ona jutros izgleda kao da “nema” usne.

Na sebi ima nešto što izgleda kao takozvane bapske gaće ili “domaćinke,” ali nije to? Verovatno je reč o stezniku koji koristi da bi izgledala vitkije, a ako baš nemaš sreće – možda ima i veštačku guzu (donji veš ispunjen silikonskom masom).

S obzirom na to da je leto, nemoj da se iznenadiš ukoliko na posteljini imaš braonkaste fleke – mnoge devojke u ovom periodu koriste mleko za samotamnjenje, što je priznaćete, bolje nego da se “prže” u solarijumu.

Dok budeš sakupljao stvari po sobi nakon burne noći, u sebi se pitajući sa kim si to legao, a sa kim se probudio, možda negde nađeš i veštačke trepavice koje su joj spale u ljubavnom zanosu. Ako naletiš na pramenove kose pored kreveta, ne brini – verovatno su to samo njeni umeciza kosu koje si malo jače povukao dok ste se “igrali” u krevetu.

Momci, šta da vam kažemo? Najpre, imajte makar malo razumevanja prema tim devojkama koje se na ovaj način ulepšavaju jer to uglavnom rade da bi se vama dopale. Ako vam to ipak nije neko opravdanje, onda možda nije loša ideja da potražite neku manje “sređenu”, da ne kažemo – prirodno lepu? :)

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava. 

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI