Kralj Instagrama: Evo zašto ne treba da se ženite!

Kralj Instagrama, Den Bilzerijan, odlučio je da sa muškarcima podeli jednu svoju “mudrost”, u vezi sa tim zašto se ne treba ženiti.

Den je poznati bahati milioner koji je uspeo da zgrne više od 100 miliona dolara igrajući poker, a “dokaze” svojih bahanalija – uživanje sa desetinama golišavih devojaka, uglavnom, postavlja na Instagram.

E, sad je Kralj Instagrama podelio i video, u kojem objašnjava zašto muškarci nikada ne bi trebalo da se ožene i šta sve propuštaju ako to urade.

“Nekada davno, zgodni princ je zaprosio prelepu princezu, ali ona je rekla – ne. Princ je živeo srećno do kraja života”, počinje Denova video-bajka, u kojoj dalje nabraja šta sve mogu da imaju samci.

Veze sa dvostruko mlađim devojkama, mršavim plavušama sa velikim grudima (da se pristojno izrazimo), vožnje motorima, odlaske u lov, posete striptiz barovima, kupovinu oružja i broda, skupih automobila…

Video koji je Den objavio na svom Facebook profilu pogledalo je više od tri miliona ljudi, a “lajkovalo” ga je oko 100.000.

Njegova “mudrost” izazvala je oprečne komentare, pa su mu jedni poručivali da je jadan, a drugi da ne obraća pažnju na one koji ga ne vole.

Pogledajte video.

Don’t get married

Posted by Dan Bilzerian on Saturday, June 13, 2015

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI