Razbesneće vas: Bizarna seks edukacija

Na ulicama Melburna postavljena ogromna naga lutka koja simulira porođaj, a ideja je da deca na ovaj način nauče sve o funkcionisanju ljudskog tela. Saznajte zašto je to razbesnelo mnoge.

U Melburnu je postavljena marioneta visoka 26,5 metara, kao deo veoma bizarne umetničke instalacije – naime, prolaznici su mogli da vide ogromnu marionetu koja leži na asfaltu jer je udarila cigla u glavu, a nešto kasnije, nakon nekoliko glasnih krika, iz tela lutke izlazi – beba. Tu nije kraj…

Zatim je prikazana beba kako leži na velikoj dojci, odvojenoj od tela marionete, koja se nakon toga kotrlja po ulici dok iz nje mleko prska po prolaznicima.

Možda najbizarniji deo ove postavke tek sledi – odmah nakon toga, iz neobjašnjivih razloga, iz tela marionete “iskače” ogromno srce koje počinje da igra okolo.

Ni tu nije kraj ovog bizarnog performansa koji je izazvao oprečne reakcije prolaznika, pre svega roditelja, ali i komentara na društvenim mrežama.

Pogledajte u videu kako su izgledale marionete na ulicama Melburna.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI