Koliko ste tačno dobri u krevetu

Gotovo je sa “mogu celu noć” lovačkim pričama.

Da li ste uzbuđeni. U zavisnosti od toga koliko ste uzbuđeni, možete osetiti nešto nalik peckanju, pulsiranje zbog pojačanog protoka krvi, a ako taj s kim se ljubite zna šta radi, i gaćice će čas posla biti mokre… Spremni ste za seks.

Nema više “dodavanja” za priču, nova seks igračka ocenjuje koliko ste vešti u seksu, a deli i savete.

Novi model prstena za penis, duhovito nazvan Lovely, ima ugrađene senzore koji beleže svaki pokret para. Prsten, očekivano, vibrira, stimulišući zonu klitorisa, tako da žena lakše postiže orgazam, a pošto ograničava i dotok krvi u penis, erekcija je snažnija i traje duže, ali to nije sve. 

Pošto precizno beleži seksualne navike para, onda je lakše sagledati i u čemu je “problem”.

Dakle, nema laži, nema prevare: ovaj novi model prstena za penis beleži sve – od broja kalorija koje ste sagoreli tokom odnosa, do dužine seksa, snage penetracije, prosečne ali i najveće brzine kretanja.

Kad sve završite, detaljan izveštaj zahvaljujući odgovarajućoj aplikaciji stiže na mobilni, a na osnovu procene vaših sposobnosti, biće vam predložena i jedna od 120 novih poza koje možete da probate sledeći put.

 Koliko ste tačno dobri u krevetu

Igračka i aplikacija, uzgred budi rečeno, “rade” i dvosmerno: ‘booty call’ opcija vašeg partnera obaveštava šta biste mu tačno radili, a kad on ili ona odgovore, uređaj “pocrveni”.

Lovely stiže u četiti različite nijanse, a košta oko 90 evra. E sad, da li je “ocenjivanje” seksualnih veština na ovaj način dobra ideja, pitanje je. Stvarno, da li možete da zamislite da posle seksa sa partnerom ležite u krevetu i bistrite statistiku? Ako možete, možda je vreme da promenite partnera…

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI