Nećete verovati: Najperverznije zemlje u svetu

Aplikacija Whiplr, koja korisnicima omogućava da pronađu partnera za seks, ali perverzan, drugačiji… otkrila je koje su najperverznije zemlje.

Lansirana prošlog februara, Whiplr je za kratko vreme postala veoma popularna aplikacija – sada ima više pd 120.000 korisnika. Nejni tvorci kažu da je reč o “fetišističkoj verziji” Tindera.

Na osnovu prikupljenih podataka iz aplikacije, ustanovljeno je da su prve na listi “nevaljalih” zemalja Sjedinjene Američke Države, za kojima slede Velika Britanija, Kanada, Italija i Holandija.

Komercijalni direktor Whiplra Danijel Sevit izjavio je da je iznenađen velikim brojem korisnika u inostranstvu, posebno u Vatikanu.

“Detaljnijim analizama smo došli do iznenađujućih rezultata. Whiplr koristi veliki broj ljudi u Rimu, a posebno u Vatikanu. Nismo preveli aplikaciju na druge jezike (Whiplr je na engleskom), ali očigledno je da neki oblici komunikacije ne poznaju jezičke barijere”, naveo je on.

Anketa otkriva, takođe, da se seksualne sklonosti razlikuju od zemlje do zemlje, Tako Amerikanci najviše vole BDSM (bondage, discipline, dominance i submišion – vezivanje, disciplina, dominacija i potčinjenost), dok Britanci preferiraju bičevanje, a Nemci da razgovaraju tokom seksa.

Što se aksesoara tiče, Holanđani vole lateks i kožu, a Austalijanci lisice.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI