Hit u Puli: Sladoled od kanabisa!

Sladoled od kanabisa za svega par dana postao je pravi hit u poslastičarnici na pulskoj Varudeli.

sladoled.jpg

Sladoled je, navodno, napravljen od brašna konoplje, mleka, pavlake, šećera i ostalih uobičajenih sastojaka za sladoled, pišu hrvatski mediji.

Vlasnica poslastičarnice tvrdi da ljudi čim kupe taj sladoled postanu radosniji i boljeg raspoloženja, a posebno, kako je rekla, zato jer misle da rade nešto protivzakonito.

Ovo nije prvi “čudni” sladoled.

Pre tri godine napravljen je sladoled sa vijagrom, zabranjen za mlađe od 18 godina, a prošle godine kod nas, u Beogradu, i sladoled od slanine!

Kanabis se uveliko koristi kao dodatak u raznim poslasticama: kolačima, keksu, čak i u čokoladi. Imali smo priliku da probamo nešto od toga – “ne radi”, ako vas zanima.

Tačnije, čokolada sa kanabisom, koju smo jeli na Festivalu čokolade u Radovljicama, ima ukus kao svaka druga, a i osećaj se uopšte ne razlikuje: lepo vam je i nasmejani ste, ali ne zbog kanabisa, već zato što svaka čokolada vraća osmeh na lice.

konoplja, čokolada

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI