AMSS: Super vest za vozače!

Auto moto savez Srbije (AMSS) otvorio je u Ruzveltovoj ulici u Beogradu novi korisnički objekat, sa čak sedam šaltera! Evo šta tu sve možete da završite…

  Od sada će, uz mogućnost korišćenja potrebnih poštanskih usluga, registracija vozila uz dobijanje nalepnice bez odlaska u MUP, kupovina članske i superčlanske kartice AMSS, polise osiguranja, zelenog kartona, međunarodnih dokumenata i Tag uređaja za elektronsku naplatu putarine (ENP), kao i dopune za njih, moći da se obavi na samo jednom mestu, u Ruzveltovoj 19, preko puta glavne zgrade AMSS-a.

Radno vreme novog objekta sa sedam šaltera je od sedam do 19 sati radnim danima i subotom, a nedeljom od 10-15 časova.

“Zbog povećanog obima posla, izlazeći u susret potrebama klijenata, na najstarijoj i tradicionalno najposećenijoj adresi AMSS u Ruzveltovoj 19 otvoreni su novi, moderni, šalteri”, izjavila je Tanjugu predstavnica AMSS-a Vesna Barbulović.

Da bi vozač u AMSS bio privilegovan i stekao pravo na besplatno šlepovanje, moguću poporavku na putu i druge pogodnosti, potrebno je, pre svega, da ima člansku karticu AMSS, koja na godišnjem nivou košta 2.000 dinara i od sada se uz ostala potrebna dokumenta može izvaditi i na novim šalterima u Ruzveltovoj 19.

Učlanjenjem putem sajta www.amss.org.rs može se ostvariti popust od 10 odsto i u tom slučaju članstvo košta samo 1.800 dinara.

AMSS je vozačima u inostranstvu tokom protekle turističke sezone intervenisao 440 puta. Na taj način vlasnici AMS S super članske kartice uštedeli su više desetina hiljada evra, a samo jedan član 2.500 evra koliko je AMSS koštalo šlepovanje njegovog automobila do kućne adrese, čak iz Nemačke.

“To je sigurnost koju bi sigurno želeo svaki vozač, a trudićemo se da kao u najrazvijenijim zemljama EU, procenat članstva u nacionalnom auto-moto savezu bude ogroman, kao i da obezbedimo što masovnije učlanjenje, jer članstvo donosi pre svega mirno i bezbrižno putovanje, ogromnu sigurnost i zaštitu od velikih troškova”, navela je Barbulović.

U slučaju kvara vozila ili nezgode, pozivom operativnog centra na 1987 korisnici dobijaju potpuno besplatnu popravku kvarova koji se mogu otkloniti na putu ili šlepovanje vozila i čitavih 140 km do servisa, pa i prebivališta vozača.

Super članska kartica donosi i potreban pravni savet, ukoliko je neophodno i hotelski smeštaj, prevoz članova porodice.

Vlasnici Super članske karte imaju pravo i na značajne popuste u okviru sistema “Show your card” širom Evrope u određenim hotelima, motelima, restoranima, renta-kar agencijama, muzejima, galerijama i turističkim atrakcijama.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI