Bravo: Ima šestoro dece, izgleda kao "avion"

Debora Gudman ima šestoro dece i želi svima da pokaže da veliki stomak i celulit ne moraju da “obeleže” telo žene nakon porođaja.

Debora (33) je udata za vojnika, majka je šestoro dece, ona je fitnes model, bivša učiteljica, fitnes trener, a redovno učestvuje i na takmičenjima Bikini Open.

“Čuvanje dece mi uopšte ne pada teško, ali odlazak na fakultet mi je padao teško. Volim da razgovaram sa drugim majkama, da razmenjujemo savete o tome kako brinemo o sebi i porodici, o održavanju linije. Trudila sam se da svojoj deci približim zdravu ishranu i naučim ih da vole sebe takvi kakvi jesu, i to je bilo lako. Svi smo ponekad nesigurni u sebe, ali da nisam rizikovala, nikada ne bih znala, uvek bih se pitala kako bi to izgledalo,” kaže zgodna mama.

Debora je prilično mlada rodila decu, pa je svoje dvadesete godine provela brinući o svojim mališanima, od kojih su dvoje blizanci. Nakon svakog porođaja, uspela je da se vrati u formu, a nakon porođaja s blizancima, odlučila je da se ozbiljnije posveti svom telu.

Izgleda kao “avion”, ali kaže da ima dana kada daje sebi oduška i ne pridržava se pravila.

“Obično sebe nagrađujem jogurtom, ali ponekad ‘varam’ čizburgerom i pomfritom. Ne radim to često, jedem ga na svakih sedam do devet dana.”

Debora kaže da nema izgovora za zapuštenost nakon porođaja, samo je važno da se sve dobro isplanira unapred. “Pripremite svoje obroke ranije, uvek imajte višak hrane za svaki slučaj, kako se ne biste prejedale nečim nezdravim,” savetuje fitnes trener.

Ona se, naravno, hrani zdravo, ali i redovno trenira, a svoje savete o vežbanju i ishrani često deli na Instagramu, gde je prati oko 32.000 ljudi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI