O'ladite!

Fotografija na kojoj manekenka Imre Stikema trči u bikiniju dok ispred sebe u kolicima gura svoju dvogodišnju ćerkicu, izazvala je oprečne komentare među “običnim” majkama.

Fotka je objavljena na Instagram i Facebook nalogu holandske kompanije Bugaboo koja proizvodi kolica za decu, a inače je i nastala za holandski “Vog,” ali kao reklama za dečja kolica. U opisu fotografije, iz kompanije su dodali: “Wow, zar manekenka i mama dvogodišnje ćerke Lajme, Imre Stikema ne izgleda neverovatno na slici?”

E, pa, nisu svi saglasni sa tim, što su pokazali ostavljanjem komentara u kojima pišu da ovakve fotografije stvaraju pritisak ostalim majkama.

“Neverovatno smešna fotografija. Mogli ste prikazati makar nešto realnije. Čak i najfit mame koje poznajem nisu ni upola tako zgodne, iako su dvostruko više obučene. O’ladite više,” napisala je na Facebooku Kristina Miskis.

Ema Koj sarkastično je dodala: “A ako kupite Bugaboo kolica i vi ćete ovako izgledati… Volim što je ova slika tako prirodna i što predstavlja većinu majki,” napisala je sakrastično.

Istine radi, ima i onih koji imaju drugačije mišljenje i ne vide ništa čudno u ovakvoj fotografiji.

“Njeno dete ima dve godine. To je dovoljno vremena za bilo koju ženu da se vrati u formu. Tako da, za one koji govore da je ovo nerealno – nije,” napisala je jedna korisnica Instagrama.

“Ona treba da bude ponosna na sebe. Disciplinovana je, naporno radi, majka je. Obožavam ovu sliku, ima divno telo,” jedan je od komentara.

Šta vi kažete – svaka joj čast ili vam se čini da je ovakav izgled mlade mame nerealan?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI