SPREMITE SE: Stiže Plavi mesec i donosi vam osobu koju NIKAD nećete zaboraviti

Večeras će nad Srbijom sijati “Plavi mesec”, koji neće zapravi biti plav ali će zato doneti velike promene, tvrde astrolozi. Izreka nepoznatog autora “Jednom kada bude Plavi mesec, doći će onaj koga nikada nećeš zaboraviti” posebno je pogodna za ovaj fenomen koji će se desiti večeras, budući da je mesec u vodoliji.

“Plavi mesec” je termin koji se koristi za drugi pun mesec tokom jednog istog meseca. Prvi pun mesec bio je 1. jula (u Jarcu), a sada se pozdravljamo sa mesecom promena uz veoma poseban, Plavi mesec. Stižu nam zaključci, lekcije koje smo naučili u poslednjih mesec dana.

Termin Plavi mesec u upotrebi je više od 400 godina i za to vreme njegovo značenje je više puta menjano. Prvi put upotrebljen je u Severnoj Americi (termin “Once in a Blue Moon”) i odnosio se na događaj koji je redak, ali se ipak zapaža s vremena na vreme.

Jedan od najposebnijih aspekata ovog meseca je taj što ga do 2018. godine nećemo ponovo vdieti. Za mnoge on nas on je “znak za buđenje” iz nečega što je počelo da se događa još 2012. godine, mnogo pre nego što smo uopšte postali svesni da smo u periodu promene. Njegova energija bića veoma jaka zbog retrogradne Venere (koja je samo jedna od sedam planeta koje usporavaju tempo i postaju retrogradne ove nedelje). Ovo je mesec tranzicije.

Nebo je odlučno u tome da nas uspori. Mnogi se lako izgube u dnevnim aktivnostima, imaju osećaj da za sve ima vremena, da će biti još šansi… Ali sada ćemo biti primorani da stanemo, osvrnemo se oko sebe sagledamo “širu sliku”. Sada je vreme da primetimo kada smo zanemarivali istinu, kada smo odlagali… Nije lako, jer se toliko toga događa i mahom su u pitanju “sada ili nikada” situacije i šanse. Međutim, zbog retrogradne Venere ovo će biti period kada će se nekima dogoditi jedna od onih neverovatnih ljubavi. Naše duše su na pragu nečeg velikog, sprema se bitan deo slagalice.

Mnogi su u proteklih nekoliko godina donosili pogrešne odluke. Iako je bilo teško i iako je bolelo, znajte da je to bilo neophodno da se dogodi, da je to bio deo božanskog plana. Plav mesec jeste neverovatan, ali budite spremni na izazove koje sa sobom nosi. Naše duše osećaju da nam se bliži neka velika promena te imamo problema da pronađemo svoj mir, teško nam je da zaspimo, stalno jurimo i nerviramo se. Na nama je da izazovemo tu promenu! Univerzum nam svakako neće pružiti ono na šta nismo spremni.

Bez obzira ne sve što se događalo, što je nam je došlo u život ili otišlo u prošlih nekoliko godina, konačno nam je pružena šansa da imamo sve što smo ikada želeli. Izaberite da sada “ne pustite konce”. Neke stvari se događaju samo kada je Plavi mesec…

Komentari

PODELI