Dnevni horoskop za 31. jul: Ribe usporite malo, Jarčevima dan za ljubavno cvrkutanje

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

S obzirom na Mesec u vašoj osmoj i Saturn u šestoj kući dan je kao stvoren za osmišljavanje plana raspodele novčanih sredstava bilo na dnevnom, bilo na sedmičnom, bilo na mesečnom nivou. Za početak ne bi bilo loše da se malo posvetite i realnom sagledavanju vašeg stanja na računu, a da se ne oslanjate isuviše na očekivanja.
Bik

Mnogi pripadnici ovog znaka danas će se naći u situaciji da emotivnije reaguju kad je o njihovim bližnjima reč. Posebno ste osetljivi na porodicu i sve što bi danas moglo da je ugrozi na neki način ili da vašim najmilijima predstavlja problem skloni ste da doživite lično. Možda to vašim najdražima neće biti milo.
Blizanci

Mnogi pripadnici ovog znaka naćiće se u nezgodnoj poziciji jer su prekoračili dozvoljeni limit kad je potrošnja u pitanju. Za sada možete samo da učite iz sopstvenih grešaka. Ne vredi vam da se jedete ili uopšte osećate loše. Šta je učinjeno je i sada možete samo da se pobrinete da ubuduće ne pravite takve greške.
Rak

Vi ste okrenuti izlascima i provodu. Primar nad bilo čim danas imaju prijateljski susreti i vi im se okrećete kao jedinom izlazu iz dosadne svakodnevnice. Vama nedostaje uzbuđenje i danas ste skloni da se po svaku cenu upustite u nešto što bi vam promenilo rutinu. Pozive za izlazak rado prihvatate, što je najbolje što možete da učinite trenutno.
Lav

Okrenuti ste poslu, mada niste puni radnog elana. Shvatate da je neophodno da završite dnevne obaveze da biste dobili željene rezultate, pa ćete se, iako bez volje, upustiti u poslovne aktivnosti. Nastojte da danas odradite sve što vam je na tapetu, da biste sutra mogli da uživate u slobodnom vremenu i stvarima koje volite.
Devica

Mnogi pripadnici ovog znaka će se danas okrenuti učenju i uopšte sticanju novih znanja. Za sada vam polazi za rukom da se izborite sa svim nagomilanim obavezama i da donesete red u haos koji su oko vas dobrim delom napravili drugi ljudi. Ipak, da se takve stvari ne bi ponavljale moraćete da naznačite granicu koju ne smeju da pređu.
Vaga

Vi ste pomalo nezadovoljni trenutnom situacijom na ljubavnom planu. Čini vam se da ne dobijate dovoljno pažnje i da vas okolina, kao i partner, ignoriše. Iako je istina sasvim drugačija vi se nećete ubediti u suprotno. Za sada vam je bitno da vas obasipaju komplimentima, što izostaje i vi odmah stvari tumačite negativno.
Škorpija

Ovo je sjajan dan za ljubav kad je o onim pripadnicima znaka koji su u vezi reč. Partner je izuzetno romantično raspoložen i pokazuje vam svoju naklonost na sve moguće načine. Vi ste s druge strane srećni i uživate. Ipak ne zaboravite da je potrebno da povremeno nekim sitnijim znakom pažnje i uzvratite.
Strelac

Vi danas vredno radite. Svaku misao dajete upravo poslu i aktivnostima koje vas na toj strani očekuju. Za sada to i nije tako loše, ali malo pažnje posvetite zdravlju. Isuviše mnogo se dajete, a pri tome ne vodite baš dovoljno računa o sebi, pa je lako moguće da se kao prvi znaci slabosti pojavi iscrpljenost ili čak nekakva upala.
Jarac

Divan dan za ljubav i uopšte ljubavne kontakte. Oni pripadnici znaka koji su zaljubljeni će se svakako danas osetiti na neki način povezanima sa voljenom osobom. Svaki znak pažnje od partnera kod vas će danas izazvati plimu emocija. Imate utisak da se vaš odnos produbljuje i dobija na značenju.
Vodolija

Potrebno vam je da se odmorite, jer ste već na korak do postelje. Vaše zdravstveno stanje vam ne dozvoljava da se nekim malo jačim tempom upuštate u bilo koji vid aktivnosti. Neophodno vam je da zastanete i za promenu se posvetite malo više sebi, a malo manje drugima. Na kraju krajeva odložite sve i odmorite se.
Ribe

Ovo je za vas još jedan krajnje užurban dan. Imate isuviše dešavanja da biste mogli da se posvećujete trivijalnim stvarima kakve su inače jedan deo vaših svakodnevnih zbivanja. Nećete imati vremena ni da se zbunite ili naprosto utonete u neko od vaših konfuznih stanja, što se inače dešava kad trebate brzo da odreagujete i odradite nešto.

Komentari

PODELI