Nedeljni horoskop od 27. 7. do 2. 8.

Ovan

Ove nedelje se ne raspravljajte sa partnerom oko nekih stvari iz prošlosti. Ostavite to za neku drugu priliku. Pokušajte da se usredsredite na sadašnju situaciju. Budite prijatni prema drugima, gledajte da se ne raspravljate sa članovima porodice. Stres jenjava polako. Više ćete se baviti sportom i gledati sebe ove nedelje.

Bik

Porodica i dom će biti u centru pažnje. Ne nervirajte se, nego gledajte šta treba da uraditeda održite mir u kući. Neki problemi koje ste pre imali, opet mogu izaći na videlo. Najbolje bi bilo dapreuredite neštou kući ili da makar napraviteplan za to. Pazite se u saobraćaju.

Blizanci

Ove nedelje možete dobiti dezinformacije oko nekih vesti koje odavno čekate. Ne nervirajte se oko svega toga, nego dajte sve od sebe da ostanete staloženi. Nemojte verovati mlađim ženskim osobama, jer Vam možda neće biti od pomoći. Malo diskretniji budite i ne govorite drugima šta misle.

Rak

Mogućpriliv novca. Neka zarada ili ponuda za posao na koju se čeka odavno, sada može biti aktivirana. Ne odbijajte dobru priliku. Voljena osoba Vam može biti dobar savetodavac. Bitno je da ne preterujte sa hranom ove nedelje, budite umereni.

Lav

Sjajno se osećate ove nedelje. Sunce je uplovilo u Vaš znak. Raspoloženi ste za ljubav i uživanje. Bitno je da ne preterujete sa trošenjem novca, ostavite nešto i za sledeću nedelju. Okrenite se ka sebi, iditedo frizera ili idite na neki put. Samo je bitno da ne ostajete kod kuće, jer ćete biti depresivni.

Devica

Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica. Najbolje bi bilo da ove nedelje, pošto ćete biti povučeniji, ostanete kod kuće i da “napunite baterije”. Manje pričajte, više radite. Nećete biti dobro raspoloženi, ali ne dozvolite da Vas drugi nerviraju. Osetljivi ste.

Vaga

Ove nedelje biste mogli da se više družite. Neće akcenat toliko biti na poslu, koliko na zabavi. Vidite se sa ljudima sa kojima se niste odavno videli, vreme je za obnavljanje kontakata. Može Vam se vratiti neka osoba iz prošlosti u život. Ali i preko prijatelja možete upoznati neke nove ljude, koju su zanimljivi. Ne brzajte sa vraćanjem stare veze na novi početak, možda to nije pametna odluka. Unesite nove ideje u posao.

Škorpija

Napeti ste. Pod stresom ste zbog posla, ali bi dobro bilo da budte vredniji jer sad vam je sjajan period da se ne nervirate oko sitnica, nego da gledate širu sliku. Posao mora da bude na prvom mestu. Ako imate vremena za kraći put ili posetu rodbini, uradite to ove nedelje.

Strelac

Ove nedelje se osetno bolje osećate. Prestaje stres oko novca, ide Vam se na odmor. Potrudite se da idete na neki kraći put. Ne opterećujte se novcem. Isplanirajte dobro svoje vreme da biste sve mogli da postignete. Možete imati neočekivanu štetu ako budete kasnili sa zadatim rokovima. Pazite se u saobraćaju.

Jarac

Potrudite se da manje trošite. Možete jedino kupiti nešto što odavno planirate, za šta ste uštedeli novac, ako već planirate neku investiciju. Budite proračunati. Ne opterećujte se materijalnim. Strastveni ste. Sa partnerom su moguće rasprave, ali napravite neku promenu da se odnos popravi.

Vodolija

Konačno će se akcenat sa posla prebaciti na saradnike i ljubav. Ova nedelja je odlična za započinjanje nove saradnje sa drugima. Ne pravite pritisak sebi, nego se potrudite da se bolje organizujete. Svi će Vam izaći u susret, što je jako dobro. Povedite računa o partneru, ne zapostavljajte ga. Slobodni mogu upoznati neku novi zanimljivu osobu.

Ribe

Imate dosta posla. Niste baš u stanjuj da sve dobro organizujete. Svi nešto traće od Vas. Najbolje bi bilo da se ubrzate i da date svoj maksimum. Budite prijatni prema saradnicima. Mogući su problemi sa zdravljem. Proverite pritisak. Nemojte jesti prezačinjenu hranu.

Komentari

PODELI