Današnji horoskop: Ovna večeras očekuje pravo uzbuđenje, a Riba će dobiti misteriozan poziv

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa i dalje u konjukciji sa Suncem a u dobrom aspektu sa asteroidom Psihmo daje vam sposobnost da dobro procenite i poslovne mogućnosti i saradnike. U večernjim satima ulazak Meseca u Strelca donosi vam povoljne vesti iz inostranstva.
Bik

Saturn, planeta ambicije koji vlada vašom astrološkom kućom inostranstva i stručnog usavršavanja u astrološkoj kući partnerskih odnosa u konjukciji sa Mesecom, planetom emocija i promenljivog raspoloženja može doneti neodlučnost po pitanju donošenja važne odluke u vezi sa poslom sa strancima.
Blizanci

Danas imate potrebu da sarađujete sa Lavom ili nekim ambicioznim znakom. Sunce koje vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u konjukciji sa Merkurom vašim vladaocem čini vas sposobnim da svakog ubedite u ono što želite. Nervira vas osoba koja pokušava da vam nametne svoju volju.
Rak

Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa u konjukciji sa Mesecom donosi osećanje superiornosti i spremnost da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Škorpijom oko bitnih pitanja. Mars koji vlada vašom astrološkom kućom karijere, uspeha i porodice u vašem znaku čini vas ambicioznim ali ne i istrajnim.
Lav

Nemojte dozvoliti da vas bilo ko isprovocira kada je u pitanju jedan Rak. Verujete da možete ubedite Devicu ili Bika da treba da prihvate vaš predlog.Uran koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa i braka iritira vas i čini nespokojnim ako ste u tajnoj vezi ili vam se partner ne javlja.
Devica

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom novca i posla i astrološkom kućom inostranstva na prvom stepenu vašeg znaka donosi pojačani optimizam po pitanju novca.Mesec koje vlada vašom astrološkom kućom javnosti i popularnosti u večernjim satima u napetom aspektu sa Venerom donosi sukob sa ženama.
Vaga

Nespokojni ste zbog nekih događaja na koje nemate uticaja. Neko vas je iznenadio i vi niste načisto kako das e prema toj osobi postavite. Naglašeno astrološko polje karijere, autoriteta vas čini spremnim da nekog nagovarate na nešto što vi smatrate ispravnim.U večernjim satima dobijate poziv od jednog Bika.
Škorpija

Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u konjukciji sa Mesecom koji vlada vašom astrološkom kućom inostranstva i stručnog usavršavanja donosi vam mogućnost nalaženja posla u inostranstvu ili ćete dobovi vest o novcu koji vam najverovatnije neko duguje.
Strelac

Mars koji vlada vašom astrološkom kućom radosti, zadovoljstva, ljubavi u Raku vam uopšte ne odgovara jer vas čini konfuzinim po pitanju finansija. Niste načisto čime bi trebalo da se bavite već nečim, moguć je veliki dobitak u novcu. Saturn koje vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u Škorpiji omogućava vam stvorite tajni fond.
Jarac

Mars, planeta akcije u astrološkom polju partnerskih odnosa donosi vam nezadovoljstvo saradnicima jer je Mars u Raku slab.Ne ulazite u sumnjive poslove i nemojte davati obećanja koja nećete moći da održite. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Škorpijom.
Vodolija

Nerviraju vas poslovi koji su ispod vašeg nivoa ili obaveze koje su rutinske. Imate potrebu da se istaknete u nekom poslu koji vam može doneti popularnost i koji vam može omogućiti bolju komunikaciju sa većim brojem ljudi.Venera koja vlada vašom astrološkom kućom privatnog biznisa, doma i porodice u Devici donosi nestašicu novca.
Ribe

Naglašeno astrološko polje inostranstva tokom dana može doneti poziv od nekog koga dugo niste videli. Imaćete priliku da se sretnete sa jednim Rakom ili Jarcem i da o svemu otvoreno razgovarate. Ne ulazite u poslove koji vas mogu iscrpljivati a nisu dovoljno plaćeni.

Komentari

PODELI