Počinje proizvodnja polovnog Golfa-2

VRANJE, 23. jul 2015, (Vranje Njuz) – Nemački automobilski gigant Volkswagen, počinje od 1.9.2015. serijsku proizvodnju polovnog Golfa 2. Kako stoji na službenom sajtu ovog automobilskog diva, celokupna proizvodnja biće namenjena izvozu i to isključivo na balkansko tržište.

Za ovaj poslovni potez odlučili smo se zbog izuzetno velike popularnosti ovog modela automobila upravo na tržištu Balkana.

„S obzirom da se radi o isključivo cenovno orijentisanom tržištu, trudićemo se da automobil cenom bude prilagođen pomenutom tržištu uz zadržavanje kvaliteta po kome je pomenuti model prepoznatljiv.

Takođe, jedan od razloga ovog našeg poslovnog poteza jeste i činjenica da distributivnu mrežu rezervnih delova čini veliki broj kioska širom Balkana, što rezervne delove čini lako dostupnim i takođe cenovno pristupačnim. Polovni Golf 2 automobili proizvodiće se isključivo u dizel varijanti, gde se takođe, s obzirom na potrošnju i cenu nafte, vodilo računa o džepu naših potencijalnih kupaca.

Od dodatne opreme, umesto GPS uređaja, u ponudi će biti Nokia 3310 gde se napravio korak napred u odnosu na dosadašnji model. S obzirom na sve navedeno, cena ovog automobila nebi trebala da bude veća od 999,00 evra. Automobil će se naći u prodaji već početkom 2016. godine“, kaže u izjavi za naš portal Hans Stullmüller, vođa odeljenja za razvoj polovnih modela u Volkswagenu.

Komentari

PODELI