POLITIČAR IZ VRANJA PRIZNAO: Zbog Vučićeve štednje počeo sam da trošim sopstvenu ušteđevinu

VRANJE, 22. jul 2015, (Vranje Njuz) – Političar iz Vranja danas je priznao da je počeo da troši sopstveni novac!

Političar M.D. iz Vranja, priznao je da je upao u recesiju i da je ekonomska kriza i njega “pregazila”, jer je prvi put u životu morao da potroši svoje vlastite pare.

On kaže da je situacija postala alarmantna pre sedam dana kada je morao svojim novcem da plati odlazak na more u Grčku, jer nije imao kako kaže “pratećih para” da se posluži sa njima. Kako i sam kaže, Vučićevi vaučeri mu ne znače ništa jer Srbija nema more!

“Hajte molim vas, pa kakve su to budalаštine?! Teraju vas da letujete u Srbiji a koliko ja znam Srbija još uvek ne izlazi na more – drhtavim glasom je govorio za naš portal M.D.”

„Inače uvek je bilo nekih para sa strane, naprimer ne isplatimo plate radnicima pa mogu da okrenem neki dinar, ali me je najviše pogodili to što su i nama skresali budžet kaže zabrinuti političar.

On je dodao da nije usamljen slučaj, i da mnogi njegovi prijatelji takođe političari, imaju slične probleme ali da ih je sramota da pričaju o tome. Kaže da su neki od njih prošlog leta samo jednom išli na letovanje, i to ne dalje od Grčke, a nalazili su razne izgovore poput onih da nemaju vremena. A neki su se zaključavali u stanu kako bi komšije mislile da su otišli na odmor.

Komentari

PODELI