Porodica iz Vranja se zaključala u stanu kako bi komšije mislile da su na odmoru

VRANJE, 21. jul 2015, (Vranje Njuz) – Porodica Stanković iz Vranja, provela je skoro dve nedelje zaključana u svom stanu, kako bi njihove komšije pomislile da su otišli na godišnji odmor koji su dugo planirali.

Njihovu obmanu primetio je komšija kada je stariji sin Lazar, kenuo noću da izbaci smeće koje se nagomilalo i počelo da zaudara.

Komšija čiji su inicijali S.R. ispričao nam je da je video Lazara kako se kasno noću iskrada sa velikom crnom kesom za smeće.

„Začudio sam se jer su rekli da idu u Grčku na more i zadužili me da im pripazim stan, jer se neće vraćati za 15 dana. Sačekao sam da se vrati da ga pitam zašto su došli ranije i tada sam otkrio da su blefirali i da nigde nisu ni išli, nego da su kupili sve što im treba, zamračili prozore i zaključali se u stan”, kaže za Vranje-Online, komšija S.R.

Posle upornih pokušaja da razgovaramo sa porodicom Stanković, konačno smo uspeli i na kraju su sve priznali.

„Bilo nas je sramota jer smo svake godine išli na odmor, bar u Hrvatsku ili Crnu Goru a ponekada i u Grčku. Međutim ove godine zbog loše finansijske situacije nismo mogli da priuštimo odmor a komšiluk nam je takav da bi nam se rugali celu godinu. Vidite kako nas je komšija odmah odao javnosti. E neka je dabogda on letovao na kliničkom centru VMA”, ljutito je pričao domaćin Srđan Stanković.

I pored blamaže koju sada trpi, kaže da se lepo odmorio u stanu, i da mu sada odmor više i nije potreban.

Komentari

PODELI