Vranjanac potrošio za jedan dan 35 evra na crnogorskom primorju

Becici 27.07.2011. Hotel Splendid crnogorsko primorje leto letovanje odmor bazen lezaljka suncobran more palma gosti hotela turisti foto Goran Srdanov

VRANJE/CRNA GORA, 20. jul 2015, (Vranje Njuz) – Srpski državljanin, Predrag Rodić iz Vranja, tokom boravka u Crnoj Gori potrošio je više od 35 evra za samo jedan dan letovanja, što je šokiralo tamošnju javnost s obzirom da je prosečan iznos koji turisti iz Srbije troše na letovanju oko 2 evra.

Ovu informaciju odmah je objavio list „Vijesti Online“ koji navodi da je ovo prvi put od završetka rata u bivšoj Jugoslaviji da je neki posetilac iz Srbije potrošio ovako veliki iznos novca, ali i da je bahati turista odmah prekinuo letovanje i vratio se u svoj rodni grad – Vranje.

Podsetimo, neki listovi su prošle godine objavili kontraverzan članak da su Srbi nepoželjni turisti u Crnoj Gori upravo zbog toga što ne troše dovoljno novca.

Po povratku kući Predrag je u izjavi za Vranje-Online objasnio o čemu se radi: „ Pre polaska na letovanje kupio sam sebi nekoliko pašteta, kobasicu, sok, pivo i sve stavio u frižider da se hladi, potrošio sam 5 – 6 evra za to. Međutim sve je ostalo u frižideru, što sam primetio tek po dolasku na more, tada je bilo kasno.
Hranu sam morao da kupim tamo dok pivo nisam ni kupovao. Da nisam imao kod sebe dovoljno novca ostao bih gladan. Posle ovoga dugo neću na letovanje“, zaključio je izjavu razočarani Predrag.

Komentari

PODELI