Apels s radija: Alo turisti, dođite po svoje dete!

Porodica na putu za Francusku rivijeru, ostavila je trogodišnji kći na odmorištu i prešla više od 150 kilometara nakon što ih je “dozvao pameti” apel sa radija.

Ilustracija

Roditelji, dvoje Francuza, su se prenuli tek posle više od sat vremena, kada su na radiju čuli apel da se jave i dođu po svoje dete , prenosi saopštenje policije “Gardijan”.

Ni Kameron nije ništa bolji

Britanske novine su ovom prilikom podsetile da ni njihovi zemljaci nisu imuni na ovakve ispade. Pomenut je “ispad” premijera Dejvida Kamerona, koji je zaboravio tada devetogodišnju kćer Nensi u pabu posle nedeljnog ručka 2012. godine.

Jadno dete su pronašli drugi turisti na odmorištu autoputa A7 “Autoputa sunca”, pored Loriola na jugu Francuske u nedelju.

Sve što je devojčica mogla da im kaže je da ima brata i sestru i da su “išli na more” kada je tata parkirao auto, kazao je žandarm.

Prošlo je više od 45 minuta od kada je dete pronađeno do trenutka kada su, nakon radijskog apela, roditelji kontaktirali policiju u krenuli nazad po dete.

Za to vreme porodica je prešla više od 150 kilometara i niko nije primetio da devojčica “fali”.

Roditelji se možda neće izvući samo sa grdnjom, jer je u istragu uključen tužilac iz Valence, koji će odlučiti šta dalje.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI