Dođite na usavršavanje na Aerodromu "Nikola Tesla"

Aerodrom “Nikola Tesla” objavio je javni poziv za stručno osposobljavanje i usavršavanje više osoba, a izabrani kandidati dobiće priliku da steknu praksu i iskustvo u ovoj kompaniji.

Poziv se upućuje na osnovu Zaključka Komisije Vlade Srbije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava kojim je data saglasnost za angažovanje 65 osoba radi stručnog osposobljavanja i usavršavanja, navodi se u saopštenju aerodroma.

Ocene prvi kriterijum

Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja.

Kako se navodi, Aerodromu Nikola Tesla potrebni su diplomirani inženjeri saobraćajne, mašinske, elektrotehničke, građevinske struke, pravnici, visoko obrazovanje bezbednosne struke, 4. stepena stručne spreme tehničke, ekonomske, turističke struke, elektroničari računara, gimnazijalci.

Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja, precizira se u saopštenju.

Aerodrom navodi da je cilj angažovanja stručnih, kreativnih ljudi kako bi svojim znanjem i idejama mogli da doprinesu i podrže snažni rast kompanije.

Izabrani kandidati dobiće priliku da steknu praksu i iskustvo radeći u dinamičnoj i uspešnoj kompaniji, što im kasnije može koristiti u njihovoj karijeri i daljem profesionalnom angažovanju.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI