Naučite kako da se zaposlite

U Beogradu će od 29. juna do 3. jula biti održana Regionalna akcija za umetnost, kulturu i unapređenje zdravlja – REACH, čiji je cilj da se pomogne mladima koji traže posao.

  Petodnevni pozorišni trening Umetnost zapošljavanja”održaće seu Kancelariji za mlade Beograd – KZM GNEZDO, Masarikova 5, 6. sprat palate Beograd.

Ovo je druga u nizu aktivnosti jednogodišnjeg projekta Umetnost zapošljavanja”koji ima za cilj da kroz radionice, pozorišne treninge, poslovne trening obuke osnaži i pruži različite veštine i iskustva mladima, ali i ponudi rešenja u procesu i značaju zapošljavanja mladih, a prvenstveno mladih pripadnika ugroženih grupa.

Korišćenjem neformalne edukacije, kreativnosti i pozorišta kao sredstva za lične i društvene promene radiće se na socijalnim veštinama učesnika (lične, interpersonalne i liderske veštine), pospešivanju samopouzdanja, pružanju podrške…

Nije neophodno prethodno učešće na aktivnostima projekta, da biste učestvovali na treningu.

Trening će trajati svaki dan od 10 do 18 časova sa pauzama.Obezbeđeni su ručak, voda i kafa na pauzama, kao i materijal za trening. Učešće na treningu je besplatno. Prisutstvo na svim aktivnostima treninga je obavezno.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI