Beograd: Na Sajmu nude 1.700 radnih mesta

Beogradski sajam zapošljavanja i praksi biće održan u četvrtak 14. maja u Domu omladine u Beogradu i na njemu će poslodavci ponuditi 1.717 slobodnih radnih mesta.

Na sajmu će učestvovati 87 poslodavaca, domaće i strane kompanije i preduzetnici koji posluju u Beogradu ali i širom Srbije, a u ponudi će biti radna mesta različitih zanimanja i kvalifikacija – u oblasti informacionih tehnologija, ekonomije, medicine, mašinstva, građevinarstva, obrazovanja, trgovine i usluga.

Otvaranje u 11 sati

Zainteresovani mogu posetiti sajam u periodu od 10.00 do 17.00 sati a svečano otvaranje predviđeno je za četvrtak 14. maja u 11.00 sati, saopštili su organizatori.

Sajam zapošljavanja organizuju Savet za zapošljavanje grada Beograda, Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Sekretarijat za privredu Beograda, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda.

Posao na sajmu mogu potražiti lekari različitih specijalnosti, farmaceuti, IT stručnjaci, programeri i operateri, inženjeri mašinstva, elektrotehnike i građevinarstva, tehnolozi, menadžeri, komercijalisti, pravnici, agenti osiguranja, medicinske sestre i tehničari, vaspitači, negovateljice.

Poslu mogu da se nadaju i hranitelji, grafički radnici, konobari, kuvari, poslastičari, mesari, auto-limari, viljuškaristi, zavarivači, bravari, stolari, tapetari, prodavci, radnici fizičko-tehničkog obezbeđenja…

Izvor: Mondo

Komentari