Prvo raspalili muziku, pa policajce

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) uhapsilo je V.N.(1971) iz okoline Crne Trave i jednog šesnaestogodišnjaka zbog napada na policajce na dužnosti.

Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su u nedelju uveče u selu Brod, izvršili krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, saopštila je PU Leskovac.

Krivična i za žensku osobu

Za isti događaj policija je protiv tridesetčetvorogodišnje ženske osobe podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, zaključuje se u saopštenju PU Leskovac.

Policiji je u Crnoj Travi prijavljeno da osumnjičeni puštanjem preglasne muzike remete javni red i mir u selu Brod.

Prilikom intervencije osumnjičeni su dvojici policajaca zadali više udaraca šakama u predelu glave i tela. Kod oštećenih su konstantovane lakše telesne povrede.

Osumnjičeni šesnaestogodišnjak je priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Leskovcu, koji je po predlogu zamenika višeg javnog tužioca, doneo rešenje da se maloletnik smesti u Zavod za vaspitanje omladine u Nišu, radi izdvajanja iz sredine.

U saopštenju se navodi da je sudija za prethodni postupak osnovnog suda u Leskovcu po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom V.N. odredio pritvor.

Izvor: Mondo

Komentari

PODELI